Veleprodaja

velep-kludi

Kludi

KLUDI je specijalist za opremu kupatila i kuhinje, tuševe, pribor za kupatilo i kompletna rješenja za kupatila. Korjeni kompanije sežu do mjesta Menden u Severnom Rajnu-Vestfaliji, gdje preko 1.000 zaposlenih koristi dizajne i tehnologije iz Njemačke kako bi obezbijedili da svi naši proizvodi ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, bezbjednosti i zaštite životne sredine: to je “Njemački kvalitet”.

Saznaj više ⇛

gna7181_cover-min

Geberit

Geberit je Švajcarska kompanija koja se specijalizovana za proizvodnju inovativnih sistema za kupatila i sanitarnu opremu. Osnovana je 1874. godine i tokom dugogodišnjeg postojanja postala je jedan od vodećih svjetskih proizvođača u oblasti vodoinstalacija.

Saznaj više ⇛

velep-diplon

Diplon

Diplon d.o.o. je preduzeće osnovano 2005. godine. Bavimo se uvozom, izvozom, veleprodajom i maloprodajom proizvoda iz asortimana kupatilske opreme.
Paleta proizvoda robne marke Diplon obuhvata nekoliko hiljada artikala sanitarne keramike, sanitarnih armatura, kupatilske galanterije, hidromasažnih i običnih tuš kabina i kada, kupatilskih ogledala, kupatilskog nameštaja, hidromasažnih stubova, raznih vrsta priključaka i ventila, tuš ručica, tuš creva, itd.

Saznaj više ⇛

velep-zorex

Zorex trade

ZOREX TRADE d.o.o, preduzeće osnovano 2002. godine, bavi se proizvodnjom i trgovinom na veliko. Danas zapošljava 40 radnika.
Iz prizvodnog programa izdvajamo: fleksibilne sifone, vodokotliće, wc daske, poluspojnice i spojnice i ostale prizvode od plastike za kupatila.
ZOREX TRADE je za vrlo kratko vrijeme razvio mrežu kupaca na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine. Svoje prizvode plasiramo i u zemlje iz okruženja.

Saznaj više ⇛

velep-armatura

Armatura

Grupa Armatura je vodeći proizvođač u Poljskom sektoru sanitarija i grijanja. Koristeći prednosti 100 godina iskustva i stalno rastućeg znanja o potrebama i zahtjevima kupaca, kompanija već godinama uspješno oprema poljske domove opremom najvišeg kvaliteta. Sveobuhvatan asortiman uključuje opremu za slavine u kupatilu i kuhinji, sanitarnu keramiku, namještaj za kupatilo, aluminijumske grijalice, kao i vodovodne i gasne instalacije. Proizvodnja i distribucija ponuđenih proizvoda se realizuju putem specijalizovanih preduzeća.

Saznaj više ⇛

Naši Partneri

Imate pitanja? Kontaktirajte nas!