O nama

Ko smo mi?

D.O.O. “2 Decembar” Bar je firma osnovana 1990. godine kao početak jednog porodičnog biznisa. Godinama je rasla i izrasla u jednu od najrenomiranijih firmi u Baru a i šire. Trenutno zapošljava 25 radnika i raspolaže sa 700 m2 prodajnog salona u samom centru Bara.

Kvaliteom svojih usluga i raznovršnošću proizvoda koje nudimo, postali smo lider na tržištu vodovodnog i kanalizacionog materijala, kao i kupatilske galanterije i elemenata na teritoriji Bara a i šire. Sarađujući sa najrenomiranijim firmama iz ovog domena postali smo prepoznatljivi na ovom tržištu kvalitetom i poslovnošću.

Naši Partneri

Vargon
isaflex_1
diplon-logo-mini
logo-zorex
g-u-logo
geberit_2
royo_1
armatura-logo
pianoart_1
bik_1
kolo

Vizija

Stalno traženje i ostvarivanje novih poslovnih prilika preduzeću garantuje ispunjenje planiranih svrha i ciljeva. Posebnu pažnju posvećujemo poslovnim partnerima. Sa principima uzajamnog zadovoljstva u partnerskim odnosima želimo ostvarivati nove poslovne potencijale našeg preduzeća

Misija

U preduzeću izvodimo svestrano odgovornu i u ispunjavanje interesa svih saučesnika usmjerenu politiku preduzeća s visokim stepenom društvene i socijalne odgovornosti. Dugogodišnja ekonomska i finansijska stabilnost preduzeća garantuju zaposlenima sigurnost radnog mjesta, a pogodan životni standard zaposlene motiviše za dobar rad.

Vrijednosti

• Ljudi su najvrijedniji kapital koji imamo
• Klijent je u centru svih naših aktivnosti i treba da bude zadovoljan našim riješenjem i uslugom
• Povjerenje je osnov dugoročnog partnerstva s klijentima
• Profesionalanost u svemu što radimo